Összetevők
Lazaccal aszpikban: hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lazac 4%), ásványi anyagok, különféle cukrok
Lepényhallal aszpikban: hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lepényhal 4%), ásványi anyagok, különféle cukrok
*falatok: 40% hús és állati származék
Tápanyagok
| Analitikai összetevők: |
Nedvességtartalom: | 82% |
Fehérje: | 11,5% |
Zsírtartalom: | 2,5% |
Nyershamu: | 2,5% |
Nyersrost: | 0,05% |
Omega-6 zsírsavak: | 0,4% |
Adalékanyagok: | |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: | |
NE/kg: | |
Vit A: | 655 |
Vit D3: | 100 |
Vit E: | 15 |
mg/kg: | |
Vas(II)-szulfát monohidrát (Fe): | 7,6 |
Vízmentes kalcium-jodát (I): | 0,19 |
Réz(II)-szulfát pentahidrát (Cu): | 0,66 |
Mangán-szulfát monohidrát (Mn): | 1,5 |
Cink-szulfát monohidrát (Zn): | 13 |
Taurin: | 413 |
Aromák | |
Tárolási típus
Elkészítés és felhasználás
Etetési útmutató:
Az átlagos súlyú (4 kg) felnőtt macska napi adagja 3 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva. Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egészséges testsúlyát. Tálalja szobahőmérsékleten. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!
Tárolás
Tárolja száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi (hónap/év), gyártási tételszám: lásd a csomagolás alján.